Bästa träningsplaggen

När vi tränar så tar vi gärna på oss olika former av kläder som är anpassade för just träning. De bästa träningsplaggen är de kläder som du trivs i. Visst du kan träna i vanliga jeans men det är inte så bekvämt. Det finns bättre att välja bland när det kommer till träning. Träningsbyxor eller shorts är oftast smidigare och skönare att träna i.

Det kan bero vilken typ av träning som du håller på med. I vissa fall kan du visa vem du håller på i fotboll när du tränar på gymmet eller på annat håll. Funktionsplagg brukar man prata om när det kommer till träningskläder. Det är oftast så att träningsplagg tar upp fukten mycket bättre än andra plagg. Se till att ha ett antal uppsättningar av dina träningskläder så du kan byta för varje gångs du ska träna.

Tränar du utomhus under vintertid så är underställ att föredra. Gärna lager på lager principen som brukar anammas vid utomhusaktiviteter. Den håller dig både torr och var trots att du svettas och det är kallt ute. Varje lager samlar upp fukten så du kommer inte att känna av den märkbart. Se också till att du har någon form av yttre jacka som står emot vind och väta om det skulle snöa, regna eller blåsa. De ska dock kunna släppa ut inifrån och hålla dig torr.

This entry was posted in Tips.